Нискоенергийни къщи с конструкция от дърво

За EcoBuild

„ЕкоБилд България“ предлага проектиране, производство и изграждане на нискоенергийни сглобяеми къщи с конструкция от дърво. Компанията ни предлага цялостно изпълнение „до ключ“, както и различни решения, които изцяло отговарят на Вашите нужди и желания.

Предлаганите от нас нискоенергийни къщи са внимателно проектирани, произведени и изградени по начин, който Ви гарантира най-високо ниво на комфорт, ниски разходи за отопление и охлаждане, здравословна среда на обитаване. Нашите къщи са само малко по-малко енергийно-ефективни, отколкото пасивните, но първоначалните разходи на строителството са много по-ниски, а инвестицията се възвръща в по-кратък период.

Изгражданите от нас къщи са Уникални, каквито сте и Вие, проектирани и изградени по начин, който отговаря на Вашия начин на живот! Дали ние ще работим с избран от Вас архитект, или с нашия екип от проектанти, Вашите желания и виждания са приоритет за нас. Изборът на правилния изпълнител, ще Ви помогне изключително много при изграждането на Вашия мечтан дом. Ние работим с удоволствие и желание по време на целия процес на реализиране на желанията на нашите клиенти!

Производствен капацитет

„ЕкоБилд България“ Ви предлага къщи, чиято конструкция е предварително произведена и заготвена в заводски условия. Това значително намалява времето за монтаж. В нашата производствена база за една работна смяна се произвежда необходимото количество структурно изолационни панели за изграждането на къща със ЗП около 180м2. За разкроването на модулите и операциите до започването на монтаж за една такава къща са необходими около 8 дни. Монтажът на конструкцията отнема около 15 дни. Така за не повече от месец от датата на подписване на договора за строителство Вие вече имате изградена своята къща. Времето до завършването на къщата „до ключ” зависи от вида на избраните от Вас довършителни работи.

Огромният ни производствен капацитет ни позволява да разширим своята дейност и на международния пазар, който е сериозен обект на нашите интереси. Компанията ни работи по различни проекти с наши международни партньори.

Стъпки

Обадете ни се!

Ще Ви предоставим цялата необходимата информация без да губим Вашето време! За да отговорим на всички Ваши въпроси, Ви каним да ни посетите в наш офис или производствена база след предварително уговорена среща. Възможно е да направим срещата и онлайн, но когато говорим за  нещо толкова сериозно, колкото е изграждането на къща, времето, което ще отделите за нашата среща, Ви гарантира, че ще получите важна информация, която ще Ви бъде полезна в бъдеще.

По време на първата ни среща ще обсъдим Вашите идеи и желания. Ако все още нямате идеен проект, нашият екип от архитекти с удоволствие ще Ви съдейства. Екип от професионалисти ще Ви консултира през цялото време, като по никакъв начин няма да налага своето мнение и да променя Вашите идеи.

Проектиране

След като ни разкажете повече за мечтания от Вас дом, запознали сме Ви с технологията, по която изграждаме своите нискоенергийни къщи и техните предимства, когато Вие вече сте готови, може да преминем към проектирането. Задължително започваме с идеен проект, а след като уточним всички детайли, ще преминем към работата по технологичния проект и цялата необходима проектна документация.

Презентация и ценово предложение

След изготвянето на идеен проект или на база Ваше задание, нашият екип Продажби ще подготви ценова оферта с подробно описание на всички видове материали и строително монтажни работи. Заедно с Вас ще бъдат обсъдени всички елементи на предложената оферта, за да се определи необходимият бюджет и да бъдат направени корекции, в случай, че сметнете за необходимо.

Договор

След като одобрите предложението и офертата, е необходимо само Вашето съгласие и подписан договор, за да започнем производството и изграждането на Вашата нискоенергийна къща.

Изпълнение

В зависимост от големината на Вашата къща, вида на довършителните работи и сложността на изпълнението им, ние предварително ще Ви дадем информация относно сроковете за изпълнението й.