ЕкоБилд България

ЕкоБилд България

"ЕкоБилд България" е строителна компания, производител на нискоенергийни къщи с конструкция от дърво. 

Предлагаме на своите клиенти и партньори проектиране, производство и изграждане на нискоенергийни жилищни, обществени, офис и сгради от всякакъв тип. Компанията ни предлага цялостно изпълнение "до ключ". При нас ще намерите различни решения, които отговарят изцяло на Вашите нужди и желания. Ние осигуряваме на своите клиенти и партньори гарантирано качество и отлично изпълнение.

Нашите нискоенергийни сглобяеми къщи са само малко по-малко енергийно ефективни от пасивните, но първоначалните разходи за строителство са значително по-ниски, а инвестицията се възвръща в по-кратък период.

 

View more

Нискоенергиен дом?

Нискоенергиен дом?

Компанията ни дава възможност за избор на технология на изграждане на конструкцията на къщата - канадска SIP технология или скелетно гредова дървена коснтрукция. И двете технологии гарантират:

  • Ниски разходи за отопление и охлаждане
  • Здравословна среда на обитаване
  • Устойчивост и здравина на конструкцията
  • Изцяло сухо строителство
  • Прецизност и качество

Нашите къщи са уникални, каквито сте и Вие, проектирани и изградени по начин, който съответсва на Вашия начин на живот! Дали ще работим с избран от Вас архитект, или ще предпочетете да работите с наш проектантски екип, Вашите желания и виждания са приоритет за нас! Ще Ви осигурим екип от професионалисти, както и личен консултант, които ще Ви помогнат да сбъднете мечтите си при изграждането на Вашия нискоенергиен дом!

 

View more

Производителност

Производителност

"ЕкоБилд" отвори свое собствено предприятие със специализирано оборудване за производство на структурни изолационни панели (SIP), производство на дървени ферми, огромна производствена и складова база.

Съвършенството и прецизността на технологиите ни позволява да контролираме целия производствен процес. Къщата под формата на модули с различни размери се прозвежда и заготвя в производствената ни база. Предварителната подготовка в заводски условия ни позволя максимално да намалим времето за монтаж на строителната площадка. Производството на количеството панели, необходимо за изграждането на къща от около 180м2 отнема не повече от една работна смяна. 

Производственият ни капацитет ни позволява да отговорим на нуждите не само на българския, но и на европейския пазар. Компанията ни вече работи по няколко международни проекта.

View more

Идейни проекти

Идейни проекти View more

Изпълнено от нас

Изпълнено от нас View more

Actualities

2018.04.19

По-бързо и с по-малко трудности по пътя към реализирането на мечтата за нов нискоенергиен дом

View more


2018.02.09

Специализирано изложение "Българска Строителна Седмица" 2018

View more