Партньори

"Коникс Tрейд" ООД

"Коникс Tрейд" ООД е компания с доказан опит в изпълнението на индустриални настилки и декоративни подове, репариране на бетони. 


http://conixtrade.com/

"Кепта България"

 "Кепта България" предлага разнообразни конструктивни и декоративни решения за под, независимо дали се отнася за индустриални или декоративни настилки.

Типовете подове и услуги, които предлага компанията са следните:

Безфугов дисперсноармиран с метални и полипропиленови фибри бетонов под;
Бетонов под дисперсно армиран с метални и полипропиленови фибри, прорязан от конструктивни фуги;
Бетонов под армиран със заварени мрежи и полипропиленови фибри, прорязан от конструктивни фуги;
Бетонов под работещ на открито;
Възстановяване и репарация на стари бетонови покрития;
Полирани бетони;
Тънкослойни епоксидни и полиуретанови покрития;
Саморазливни епоксидни и полиуретанови покрития.


http://keptabg.com/

"Аз Консулт 1" ЕООД

Фирма „Аз Консулт 1“ ЕООД посредничи при покупко-продажби и наемане на жилища, офиси, промишлени и търговски обекти и терени за строителство. Квалифицираните брокери на фирмата и отличната информационна база гарантират бързи и качествени услуги, а с компетентното юридическо обслужване осигурява на клиентите си процедури и дейности съобразени изцяло с действащите законови разпоредби. Една от важните дейности в портфолиото на дружеството е свързана с консултантските услуги в сферата на недвижимите имоти.

Фирмата има натрупан богат потенциал за реализиране на инвестиционни проекти в областта на строителството свързани с намиране, проучване и договаряне на подходящи терени, промяна предназначението на терени за строителство, проектиране, строителство и продажба на обектите в строеж.


https://www.azconsult-bg.com/

Ай Ес Пи Дигитален Диазйн

"Ай Ес Пи Дигитален Диазйн" ООД извършва всички дейности, свързани с изготвянето на проектна документация за инвестиционни проекти по части съответно: Архитектура, Конструкции, Електро, Водопровод и канализация, Отопление и вентилация, Геодезия, Геология.


http://www.ispdd.com/

СГК Проект

"СГК Проект" предлага изготвяне на инвестиционни проекти за жилищни, обществено - обслужващи сгради, хотелски комплекси, търговски и складови обекти, обекти в областта на услугите за цялата страна. Компанията предлага проектиране на стоманобетонни, дървени и метални конструкции.


http://sgk-project.com/

Conix Green

Фирма "Conix Green" предлага висококачествен чим, оптимална смесица от треви, устойчиви на неблагоприятни въздействия от различен характер, както и проектиране и изграждане на поливни системи.

Това дава една много добра възможност да завършим не само Вашата къща, но и Вашата градина.


http://www.conixgreen.com/

Профекс ММ

Фирма „Профекс – ММ“ ООД предлага цялостни решения за всеки покрив. Фирмата предлага изработка и монтаж на американски безшевни улуци и водосточни системи, както ремонт и изграждане на покриви, покривни конструкции, и хидроизолации, изработка на всякакви видове тенекеджийски работи – нестандартни профили, улами, обшивки, страници, бордове, калкани, шапки за комини. Изработват се от поцинкована ламарина, ламарина с полиестерно покритие с богата цветова гама, както и от алуминиева и медна ламарина. Тенекеджийските работи се извършват от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит.


http://www.profeks-mm.com/

„Партньори” – Фактор Трейд ЕАД

Наш партньор е Строителна борса „Партньори” – Фактор Трейд ЕАД - верига от търговско-складови бази за продажба на строителни материали.

Тяхната комплексна услуга изразяваща се в доставка на стоки имащи характеристика на строителни материали, извършване на строително – монтажни дейности, осигуряване на транспорт и логистика за нуждите на конкретния обект (проект) ни дават допълнителни възможности да отговорим на всички наши и нуждите на нашите клиенти.

 

Всички наши клиенти имат възможност да ползват специално договорени отстъпки на всички материали, закупени от Строителна борса „Партньори” – Фактор Трейд ЕАД.


http://factortrade.net/